karikatuur laten maken

karikatuur laten maken

Werkwijze

Voor we beginnen aan de karikatuur, bedenken we samen een leuk thema-idee aan de hand van de specifieke kenmerken, gelegenheid, hobby's of eigenaardigheden van de persoon. Meerdere ideeën/items verwerken, is mogelijk. En wanneer u zelf een leuk idee of ontwerp heeft, dan maken we dat uiteraard ook graag. Onze karikaturen tekenen we vervolgens met de hand op een tekentablet.

Cadeau-opties

Naast een haarscherp PNG-bestand (min. 3000x4000 px) die u via mail ontvangt, kunt u uw karikatuur ook afgedrukt ontvangen.

karikatuur laten maken

(Extra zwaar papier met mooie structuur, wereldwijd meestpopulaire media voor artwork en fotografie.)


Daarbij hebben we twee luxe opties:
Een prachtige echte kunstdruk op 300 grams aquarelpapier
of op luxe dibond achter premium plexiglas, beiden uiteraard in diverse formaten.
Hierbij maken we gebruik van de best mogelijke (museumkwaliteit) afdruktechniek (geen vage directdruk).karikatuur laten maken

(Awardwinnende museumkwaliteit afdruk tussen dibond en hoogwaardig plexiglas, inclusief robuust ophangsysteem)

Prijzen

Zie prijzen.

Levertijd, betaling en verzending

Levertijd is afhankelijk van drukte: op dit moment +/- 3 weken

U kunt uw aanvraag vrijblijvend doen via het aanvraagformulier. Na ontvangst van onze antwoordmail met daarin uw opdracht, prijsopgave, levertijd en een eventuele suggestie voor het thema van de karikatuur, kunt u uw foto's en uw bevestiging mailen.
Informatie zoals een idee voor een thema, specifieke eigenschappen of hobby's van de persoon of personen in kwestie, kunt u in uw aanvraag vermelden, zodat in overleg een passend en persoonlijk karikatuur-idee bedacht kan worden. Zodra de karikatuur klaar is, ontvangt u een (gewatermerkte) versie van het eindresultaat via mail ter goedkeuring + de factuur met betalingsgegevens. Wanneer u tevreden bent, vindt de betaling plaats en wordt de karikatuur na ontvangst van de betaling via mail naar u verstuurd en de eventuele afdruk geproduceerd.


Karikatuur laten maken? Naar aanvraagformulier

Portfolio karikatuur

Prijzen karikaturen